خدمات تخصصی ونیر و لمینت در مشهد




آیا ونیر و لمینت بهترین روش ترمیم است؟!​

ونیر و لمینت چیست؟

ونیر و لمینت با توجه به ‌پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی‌ها ‌در حوزه  زیبایی دهان و دندان، یکی‌ از متداول‌ترین ‌روش‌های برای طراحی لبخندی زیبا است که استفاده می‌شود و این روش ترمیم دندان مورد استقبال بیماران بسیار قرار گرفته است. درمان و ترمیم دندان‌ها با این روش دارای مزایایی زیادی است.

استفاده از روش ترمیم ونیر و لمینت استحکام سازی و مقاومت بالای دندان می شود؛ که با  بستن فاصله بین دندان‌ها، یک دست کردن دندان‌ها، تغییر رنگ و …  بیماران به خاطر آنها به دندانپزشکی مراجعه می کنند. ولی باید بدانید که حل این مشکلات روندی، درمانی است و مهارت دندان‌پزشک متخصص در این امر بسیار قابل تامل است. درصورتی که بیمار پس از انجام کار به توصیه‌های پزشک متخصص توجه کند و فرد بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کند، می‌تواند تا زمان زیادی دندان‌های زیبا و منظمی داشته باشد. اگر شما نیز به دنبال روشی برای رفع خرابی‌های دندانی خود هستید، بهتر است تا انواع روش‌های ترمیم و زیبایی دندان بشناسید و در پایان از دندان‌پزشک متخصص کمک بگیرید. در ادامه مقاله با مزایا و معایب کامپوزیت، روش‌های مراقبتی و هر آنچه که به شناخت بیشتر شما در رابطه با روش ونیر و لمینت دندان کمک می‌کند، اشاره می‌کنیم.

فهرست محتوا پنهان
1 خدمات تخصصی ونیر و لمینت در مشهد
1.1 آیا ونیر و لمینت بهترین روش ترمیم است؟!​

تعریف ونیر دندان

لایه‌ای روکشی که از مواد همرنگ دندان درست شده و برای ترمیم، اصلاح رنگ، رفع شکستگی و خرابی در دندان استفاده می‌شود. روکش‌های ونیر کامپوزیت دارای دو روش درمانی بوده یک روش مستقیم و روش دیگر غیر مستقیم بوده؛ که در روش ونیرها مستقیم در یک مرحله و با اضافه کردن کامپوزیت دندان انجام گرفته و اگر تعداد اصلاح دندان‌ها زیاد باشد باید در جلسات بعد ترمیم صورت گیرد و اغلب برای ترمیم و اصلاحات جزئی از این روش نیز استفاده می‌شود. در روش ونیرهای غیر مستقیم زمان بیشتری برای ترمیم و اصلاح دندان نیاز دارد و به خاطر استحکام زیاد، زیبایی بهتر، حفظ بافت دندان و دوام بهتر دندان‌ها بیشتر از این روش استفاده می‌شود. درمان دندان‌های بیماران دیابتی که تغییر رنگ و یا لکه‌های رنگی دارند باید به طور مجزا و در نوبت‌های مختلف صورت گیرد.

تعریف ونیر کامپوزیت دندان

ونیر کامپوزیت دندان یکی از راه‌حل‌های مهم و کاربردی برای ایجاد طرح لبخند زیبا و ترمیم دندان‌ها در بیمان بوده است؛ که ونیر کامپوزیت تشکیل شده از ترکیب مواد زمینه‌ای که در اثر ترکیب با ذراتی به نام فیلر به استحکام بالایی رسیده‌اند یا به صورت زیر نیز می‌توان گفت؛ این مواد خمیری شکل است که به وسیله تابش نور در طول موج خاصی سفت و سخت می‌شود؛ که پس از سفت شدن با استفاده از پولیش به شکل مناسب و استاندارد خود در دهان تغییر کند و این امر موجب شده که دندان در دهان باعث جلوگیری اذیت به دندان‌های دیگر و لثه‌ها گردد.

ونیر کامپوزیت‌های ای پی اس

نسل جدید از ونیر کامپوزیت‌ها بوده که ذرات سرامیکی به آن اضافه شده است که این امر موجب شده استحکام بیشتر داشته باشد و همچنین مقاومت به رنگ پذیری بیشتری پیدا می‌کند و از ونیر کامپوزیت‌های معمولی مقاوم‌تر بوده،  براقیت بیشتری داشته و طول عمر ونیرها کامپوزیت آی پی اس حدودا 6 سال بوده در حالی که ونیر کامپوزیت معمولی حدودا 3 الی 5 سال طول عمرش می‌باشد و دیگر مزیت این مدل ونیر این است که در هنگام درمان نیاز به تراشیدن دندان نیست.

معایب و مزایا کامپوزیت ای اس پی

معایب: از معایت کامپوزیت ای اس پی می توان به بیش از حد حساس شدن دندان ها اشاره کرد؛ به شکلی که در روز های اول بعد از انجام این درمان دندان های شما کاملا به حرارت حساسیت نشان می دهند. پس نباید غذا خیلی سرد یا خیلی گرم بخوریم. مشکل بعدی این است که اگر خوردنی ها خیلی سفت و محکم را بخوریم امکان شکستن و لب پر شدن کامپوزیت ای اس پی وجود دارد، پس باید حواسمان بیشتر به غذا هایی که میل میکنیم باشد. البته اگر این اتفاق برای شما پیش آمد هیچ نگران نباشید به علت اینکه به راحتی می شود دوباره کامپوزیت ای اس پی را ترمیم کرد. سعی کنید با رعایت بهداشت دهان و دندان خود از بروز مشکلات این چنینی جلوگیری کنید.

مزایا: در این نوع کامپوزیت نیازی به تراشیدن خوده دندان نمی باشد، این یک مزیت بسیار مهم برای این روش ترمیمی می باشد. اگر به خوبی از آنها نگهداری کنید و بهداشت دهان و دندانتان را رعایت کنید می توانند به صورت دائم العمر کارایی خود را حفظ کنند. در صورت آسیب دیدن یا شکستن به راحتی قابل ترمیم است. مقاومت بسیار بالایی در برابر رنگ پذیری دارد. تنها در یک جلسه تمام کارهای لازمه انجام شده و هزینه کمتری دارد. شباهت بسیار زیادی به دندان های طبیعی خودتان دارد. قیمت کم تر و  مناسب تری نسبت به لمینت دندان دارد.

درباره ونیر کامپوزیت بدون تراش

برای ونیر کامپوزیت دندان، از مواد هم رنگی برای سطح دندان استفاده می‌شود که توسط دندان‌پزشک متخصص فرم داده می‌شود. درمان یک جلسه‌ای و بدون تراش برای زیبایی فرم دندان‌ها، منظم کردن دندان‌ها، اصلاح و ترمیم دندان‌ها، بستن فاصله‌های زیاد بین دندان‌ها و برطرف کردن نامنظمی‌ها استفاده می‌شود؛ و هزینه ونیر کامپوزیت بدون تراش پایین‌تر از لمینت سرامیکی بوده زیرا نیاز به ارسال کار به لابراتوار نداشته و در یک جلسه درمان انجام می‌شود. ونیر کامپوزیت‌ها از مواد نانو بوده که رنگ و زیبایی و فرم دهی را برای دندان‌هایتان به ارمغان می‌آورد کار با این مواد بسیار سخت بوده مهارت متخصص دندان‌پزشک در این روش بسیار حائز اهمیت است و مهم‌ترین ویژگی ونیر کامپوزیت‌ها نسبت به سایر مواد این است که دندان‌ها تراش نخورده و آسیبی به مینای دندان‌ها وارد نمی‌شود.

ونیر کامپوزیت دندان برای چه کسانی مناسب است؟

قبل از انجام ونیر و لمینت از دندان‌پزشک متخصص مشاوره بگیرید تا وضعیت دندان‌ها و لثه را بررسی کرده در صورت التهاب یا بیماری عفونی دهان درمان زیبایی دندانتان را تا زمانی که التهاب و بیماری عفونی کاملا درمان نشده باشد شروع نکنید. این روش ترمیم اغلب برای اکثر افراد مناسب بوده و اشخاصی که مشکلات زیر را دارند در صورت تمایل می‌توانند با مشورت از دندان‌پزشک متخصص به انجام ترمیم دندان خود به روش ونیر کامپوزیت بپردازند. کسانی که دندان‌های نامنظم دارند، افرادی که دندان‌هایشان روی یکدیگر هست کسانی که مشکل رنگ زشت دندان را دارند، بیمارانی که دندان‌های بزرگ و کوچک دارند و یا افرادی که دندان‌هایشان لب پر شده و یا دارای شکستگی باشد این روش درمانی برایشان مناسب است.

مزیت‌های ونیر کامپوزیت چیست؟

  • در اکثر موارد نصب آن نیاز به تراشیدن دندان نداشته و در مواد خاصی که نیاز به تراشیدن است مقدار بسیار کمی از مینای دندان تراشیده می‌شود و همچنین در هنگام نصب به دندان‌های کنار فشار و آسیبی نمی‌آورد.
  • در اثر ضربات و یا حوادث اگر دچار لب پریدگی و شکستگی شود همانند دندان‌های طبیعی امکان ترمیم و درست کردن دندان‌ها به آسانی می‌باشد.
  • در مقایسه با لمینت‌های چینی دارای تحمل فشار 10 برابر بیشتر در هنگام جویدن غذا می‌باشد
  • خطای انسانی این روش به خاطر عدم نیاز به لابراتوار بسیار کم‌تر است.
  •  مدت زمان درمان به دلیل اینکه در یک جلسه انجام می‌شود کوتاه است.
  • ونیر کامپوزیت برای چه کسانی مناسب نیست؟

    برای استفاده از این روش درمانی ابتدا فرد باید به متخصص دندان‌پزشک مراجعه کند و پس از بررسی بیمار اگر موانعی برای انجام درمان بوده گفته می‌شود که در صورت حل آن می‌توان از ونیر کامپوزیت برای دندان‌هایتان استفاده نمایید.

    دندان‌های پوسیده: بیمارانی که دندان‌های پوسیده دارند ابتدا باید پوسیدگی دندان‌هایشان رفع شود و سپس به انجام ونیر کامپوزیت برای دندان‌هایشان اقدام نمایند.

    دندان‌های ضعیف: در مواردی که ریشه دندان ضعیف بوده و مقاومت معمول را نداشته باشد و اینکه بافت‌های زیادی از دندان از بین رفته باشد نمی‌توان از روش ونیر کامپوزیت استفاده کرد.

    عادت‌های بد افراد: کسانی که دندان قروچه می‌کنند پیشنهاد می‌شود که از ونیر کامپوزیت استفاده نکنند.

    نامنظمی زیاد دندان‌ها: در مواقعی که دندان‌ها یک دست نبوده و منظم نباشد و این امر توسط بسیاری از دندان‌ها باشد پیشنهاد می‌شود از روش درمانی ارتودنسی استفاده شود.

    مشکلات ونیر کامپوزیت‌های دندان

    • در بعضی از بیماران طول عمر ونیر کامپوزیت کم بوده و بعد از 10 الی 12 سال نیاز است که عوض شود.
    • براقیت ونیر کامپوزیت‌ها نسبت به لمینت‌های چینی کمتر بوده ولی روش‌هایی برای افزایش براقیت وجود دارد.
    • بعد از انجام ونیر کامپوزیت بیمار باید بیشتر به رعایت بهداشت دهان و دندان خود توجه نماید.

    ونیر کامپوزیت چه عوارضی دارد؟

    عوارض ونیر کامپوزیت دندان را بیشتر باید به نگهداری آن دانست تا عملکرد و یا سازگاری آن با دهان و فک در زیر شایع‌ترین عوارض بیان می‌شود:

    شکستن ونیرها

    برای طول عمر بیشتر دندان‌هایی که با ونیر کامپوزیت درمان شده‌اند، پیشنهاد می‌شود که از مواد غذایی سفت و شک استفاده نشود در صورت امکان عادات از تخمه شکستن و ناخن جویدن پرهیز شود و همچنین مواظب باشید هنگام خوردن غذا چیز سفتی داخل غذا نباشد مثل سنگ و یا استخوان که این امر موجب شکستگی ونیرها می‌شود؛ ولی اگر با این مشکل مواجه شدید می‌توانید به راحتی دوباره دندان‌هایتان را ترمیم نمایید.

  • حساس شدن دندان پس از درمان

    بعد از درمان دندان به روش ونیر کامپوزیت احتمال اینکه دندان‌هایتان نسبت به دما حساسیت زیادی داشته باشد زیاد است برای همین توصیه می‌شود که از آب بسیار سرد و آب بسیار گرم تا موقعی که این حساسیت رفع نشده استفاده نکنید که این حساسیت پس از مدتی تمام می‌شود و دیگر نسب  به آب سرد و گرم دندان‌های درمان شده مثل بقیه دندان‌ها حساس نمی‌باشند.

    تغییر رنگ پیدا کردن دندان‌ها

    پس از درمان دندان با ونیر کامپوزیت اگر به مصرف زیاد قهوه، چای، دخانیات، سیگار، قلیان و … بپردازید احتمال دارد که لبه‌های دندان تغییر رنگ داده و زیبایی خود را از دست بدهد و هر چقدر بیش‌تر از این مواد استفاده کند تغییر رنگ بیشتر است ولی اگر بهداشت دهان و دندان را به‌خوبی انجام دهند این تغییر رنگ در زمان دیرتری انجام می‌شود و در مواقعی که دندان تغییر رنگ دهد می‌توانید با مراجعه به پزشک و انجام پالیش رنگ اولیه دندانتان را به دست آورید.

  • لمینت دندانبه لمینت دندان dental veneers یا dental porcelain laminateمی گویند که موادی با ضخامت خیلی کم و با دوام زیاد است که از مواد رنگ دندان درست می‌شود و با پوشاندن سطح خارجی دندان و با کمترین عوارض جانبی موجب شده که ظاهر دندان ها بسیار بهتر شود. دندان‌پزشکان از این پوسته‌ها با ضخامت کم و با جنس  سرامیکی یا کامپوزیتی برای بهبود طرح لبخند و تغییر رنگ دندان‌ها و تغییر اندازه، ظاهر و ابعاد دندان از روکش لمینتی نازک استفاده می‌ کنند.برای ترمیم دندانتان و بررسی انواع روش‌های ترمیم شاید این سوال به ذهنتان برسد که کدام روش برایتان بهتر است عده‌ای نظرشان این است که کامپوزیت ونیر بهتر از لمینت سرامیکی است زیرا دندان‌ها تراشیده نمی‌شود و عده‌ای دیگر معتقدند که لمینت تنها و بهترین راه حل برای اصلاح طرح لبخند می‌باشد و می‌گویند از لمینت ونیر برای پوشش بسیاری از پوسیدگی می‌شود استفاده کرد و عده‌ای که مخالف لمینت هستند، نظرشان بر این است که لمینت دندان موجب از بین رفتگی ریشه دندان و کم شدن عمر دندان و پوسیدگی دندان می‌شود.

    پس از انتخاب درمان لمینت سوالاتی به ذهنتان می‌آید از نظیر آیا کامپوزیت‌های جلو دندان قابل برداشت است؟ یا برند کامپوزیت‌ها تضمین کننده کیفیتش می‌باشد؟ یا اینکه اگر دندان‌های بیش از حد سفید داشته باشید طرح لبخند زیباتری دارید؟ و … ما در این مقاله به بررسی لمینت دندان پرداخته‌ایم و تلاش می‌کنیم تا با جواب به سوالاتی که برایتان پیش می‌آید و سوالاتی دیگر از این قبیل دیگر روند تصمیم گیری برای انجام یا عدم انجام این روش درمان دندان را راحت‌تر نماییم برای مشاوره به سوالاتی که در این مقاله ذکر نشده می‌توانید از متخصصین دندان‌پزشکی ما کمک بگیرید.

    تعریف لمینت دندان

    لمینت دندان یا لمینت پرسلین، روکشی نازک بوده که از مواد بسیار و مقاوم و محکم و با دوام زیاد ساخته شده که از موادی با رنگ دندان ساخته شده است و به دو صورت بوده یکی ونیر سرامیک و یکی ونیر کامپوزیت که لایه‌هایی همرنگ دندان‌ها هستند که برای بهبود رنگ و یا بهبود طرح دندان‌ها استفاده می‌شود و با کمترین عوارض، ظاهر دندان‌ها را بسیار زیبا می‌کنند. این روش یکی از متداول‌ترین روش‌های درمانی ترمیم و زیبایی دندان‌پزشکان به شمار می‌آید.

    انواع مختلف لمینت دندان

    لمینت سرامیکی دندان – روش غیر مستقیم:

    در این روش جنس روکش از سرامیک بوده و یا اصطلاحا از جنس چینی می‌باشد که دارای ظاهری زیبا بوده و در مقایسه با روش مستقیم جنس آن از ثبات و مقاومت بیشتر دارد و ونیرها بعد از قالب گیری در لابراتوار ساخته شده و هزینه روش غیر مستقیم در مقایسه با روش‌های دیگر هزینه بیشتری دارد.

    لمینت کامپوزیتی – روش مستقیم:

    روش مستقیم نسبت به روش غیر مستقیم از تراش کمتری بر روی دندان استفاده می‌شود و  در بعضی از مواقع که شرایط دندان مناسب بوده بدون تراش نیز صورت می‌گیرد و میزان براق بودن و عبور نور در نوع کامپوزیت بسیار بیشتر بوده و تنوع رنگی بیشتر دارد که در نتیجه می‌توان دندان با کامپوزیت را کاملا همرنگ دندان‌های دیگر درست کرد و در نهایت روش کامپوزیت ارزان‌تر از روش غیر مستقیم است.

    لمینت دندان برای چه کسی مناسب است؟

    این روش درمانی برای افرادی که فرورفتگی و برآمدگی بین دندان‌ها زیاد است و یا فاصله بین دندان‌ها و یا موقعیت دندان‌ها مناسب نیست استفاده می‌شود.

    برای افرادی که دندان‌هایشان یکدست نیست این روش مناسب است.

    برای بیمارانی که دندانشان شکسته، ترک خورده و یا لبه‌های آن لب پر شده باشد استفاده می‌شود

    برای بهبود طرح لبخند از این روش استفاده می‌کنیم

    برای منظم کردن دندان‌ها و کجی‌های جزئی از این روش استفاده می‌شود

    بر اثر استفاده از مواد غذایی رنگ‌دانه‌دار، قوه زیاد و یا عصب‌کشی تغییر رنگ در دندان‌ها ایجاد شده که برای رفع این مشکل می‌توان با این روش رنگ دندان‌ها را بهبود بخشید.

    چه کسانی نباید دندان‌های خود را لمینت کنند؟

    • بیمارانی که پوسیدگی زیادی بر روی دندان‌هایشان وجود دارد نمی‌توانند از روش لمینت سرامیکی و یا کامپوزیتی استفاده کنند مگر اینکه پوسیدگی و یا عفونت لثه‌ها را ابتدا درمان کرده و بعد از آن می‌توانید دندان‌های خود را لمینت نمایید.
    • افرادی که سایش شدید مینای دندانی دارند و بافت مینای دندانی آن‌ها به اندازه نیاز نباشد بهتر از این روش استفاده نکنند و توصیه می‌شود از انواع روکش دندان استفاده کنند.
    • بیمارانی که دندان قروچه دارند به دلیل اینکه امکان شکستی ونیرهای دندان وجود دارد بهتر است از این روش برای ترمیم دندان‌ها استفاده نکنند

    عوارض احتمالی انجام لمینت دندان

    دندان‌های کج و بد رنگ موجب شده لبخندمان زیبا نباشد در این صورت با مراجعه به دندان‌پزشک متخصص می‌توانید این مشکل را رفع نمایید، اگر دندان‌هایتان سالم و بدون مشکل هست اصلا از لمینت استفاده نکنید چرا که به دندان‌هایتان آسیب می‌رسد این روش به خودی خود دچار خرابی و پوسیدگی دندان نمی‌شود ولی اگر درمان درست صورت نگیر مشکلاتی را به احتمال با آن مواجه شوید.

    مطابق نبودن لبه‌های لمینت با دندان

    پالیش نکردن و یا درست پالیش نکردن

    بیش از حد یا کمتر از حد نیاز تراش کردن دندان‌ها

    مشکلات در اصلاح لبه‌های ونیرها

    مشکلات در روند باندینک

    برجستگی بیش از حد ونیر و یا کامپوزیت‌ها باعث پوسیدگی دندان و یا عفونت و التهاب لثه‌ها می‌شود.

  • تراش دندان‌ها چقدر باید باشد؟تراش دندان‌ها در روش‌های سرامیکی و کامپوزیتی متفاوت است در روش سرامیکی حدودا بین 0.3 تا 1 میلی‌متر باید دندان تراش بخورد ولی برای انجام روش کامپوزیتی اگر شرایط دندان‌های فرد مناسب باشد می‌توان بدون تراش کامپوزیت را انجام داد با اینکه در کامپوزیت ونیر هم نیاز به تراش دندان برای یک دست کردن اندازه و رنگ دندان‌ها می‌باشد اما اندازه و مقدار این تراش نسبت به روکش دندان بسیار جزئی است.
  • حساسیت های بعد از انجام لمینت

    بعد از درمان دندان حساسیت‌هایی را پس از مصرف غذای خیلی گرم و یا خیلی سرد مواجه می‌شوید ولی پس از زمان کوتاهی این حساسیت رفع می‌شود.

    چرا دندان لمینت شده می‌شکند؟

    خود بیمار باید در حفظ و نگهداری ونیرهای دندان‌ها کوشا باشند و همچنین نوع درمان با توجه به ویژگی‌های لثه و جنس دندان بسیار موثر است در نوع کامپوزیتی اگر کامپوزیت‌های دندان دچار لب پریدگی و یا شکستگی شده باشد امکان درست کردن و ترمیم دوباره کامپوزیت دندان وجود دارد؛ ولی در شکستگی و لب پریدگی در مدل‌های سرامیکی هر چقدر هم که این شکستگی کوچک باشد، نمی‌توان آن را ترمیم کرد و حتما باید تعویض کامل صورت گیرد.

    چرا لبه‌های دندان‌های لمینت شده تغییر رنگ می‌کند؟

    فرق کردن رنگ لبه‌های لمینت‌ها با گذشت چند سال در بعضی از مواقع دید می‌شود؛  مصرف بیش از حد مواد رنگی مانند: قهوه، چای، کشیدن سیگار، قلیان و … که به مرور زمان در بعضی از مواقع موجب شده کامپوزیت‌ها و یا سرامیک‌ها تغییر رنگ پیدا کرده. برای پیشگیری از این مشکل پیشنهاد می‌کنیم از مواد رنگی کم‌تر استفاده کنید و همچنین مرغوبیت جنس و نوع مواد به کار رفته در دندان‌ها موجب شده دیرتر و کم‌تر رنگ پذیری داشته باشد هر چه مواد مرغوب‌تر باشد دندان‌ها دیرتر تغییر رنگ پیدا می‌کند.

    آیا دندان لمینت شده پوسیده می‌شود؟

    بسیاری از بیماران این سوال برایشان پیش می‌آید که اگر لمینت کردید، احتمال دارد لمینت‌ها پوسیده شود یا نه؟ که در پاسخ می‌توان گفت اگر ترمیم دندان و انجام لمینت توسط دندان‌پزشک متخصص و ماهر صورت گیرید و در روند انجام کار دقت کافی را کرده باشند؛ هرگز دندان خراب و پوسیده نمی‌شود، ولی امکان شکستگی و لب پریدگی وجود دارد. با وجود این نکته مهارت و دقت پزشک احتمال را بسیار کم کرده اما باز هم باید بهداشت دندان‌ها و دهان را رعایت کنید، زیرا امکان پوسیدگی در دندان‌های لمینت شده همانند دندان‌های عادی هست. اگر بهداشت دندان‌ها صورت نگیرد احتمال پوسیدگی زیاد است.

    ویژگی‌های لمینت دندان‌ها

    ترمیم مشکلات ظاهری دندان‌ها

    می‌توان به اصلاح خط لبخند، مناسب کردن فاصله بین دندان‌ها، اصلاح رنگ‌ بد دندان و یا ترمیم ساییدگی دندان‌ها کمک کند.

    شکستگی‌ها و ترک‌های دندان را اصلاح می‌کند

    با استفاده از کامپوزیت‌ها و سرامیک‌ها شکستگی‌ها و ترک‌هایی که باعث حساسیت شما شده را رفع می‌نماییم.

    برای اصلاح و ترمیم تراش کمی بر روی دندان نیاز است

    برای لمینت نیاز به تراش حدود 0.5 میلی‌متر فقط در سطح بیرونی دندان هست ولی برای روکش دندان باید دندان را دود تا دور به اندازه یک روکش دندان حدودا 2 میلی‌متر تراش دهید که در مقایسه با آن بسیار زیاد است.

    تغییر رنگ در لمینت‌ها بسیار کم و اغلب تغییر رنگ نمی‌دهد.

    اگر به مواردی که در بالا گفتیم عمل کنید و همچنین به صحبت‌های دندان‌پزشک متخصص توجه نمایید؛ لمینت دندانتان تغییر رنگ نمی دهد و یا خیلی کم تغییر می‌کند و حداقل برای 10 سال و یا بیشتر به خوبی کار می‌کند.


1 دیدگاه

  • نسترن

    ۶ شهریور, ۱۴۰۱ در ۶:۴۲ ق٫ظ

    مطلبتون عالی بود.

    پاسخ

پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *

سوالی دارید

اکنون با ما تماس بگیرید

مجموعه تخصصی کلینیک مریم با تیم مجرب و متخصص آماده خدمت رسانی و مشاوره به تمامی عزیزان است



فعالیت ما را دنبال کنید

برای دنبال کردن ما در شبکه های اجتماعی، می‌توانید از لینک های زیر استفاده کنید.




تمامی حقوق این سایت برای کلینیک تخصصی مریم محفوظ می باشد.

لوگو کلینیک دندانپزشکی مریم

طراحی شده توسط دیجیتال مارکتینگ رهام